GBD עקב חיסון שפעת עונתי

דיון מתוך פורום  שפעת

25/06/2010 | 22:55 | מאת: יהודה

קבלתי חיסון כנ"ל (בנומבר 2009 )וכעבור ימים ספורים מערכת העצבים הכללית בגוף נפגעה (לא יכולתי לכופף את הברך , לא יכולתי לעלות אפילו חמש מדרגות,לא יכולתי להרים את הידים, ועוד חליתי בשפעת, וגם מערכת העיכול לא כפי שהיתה קודם לחיסון,וכל כמה ימים תופעה כזו או אחרת מופיע(שעול/כאב שרירים וכיו"ב) ואני אדם בריא (הייתי) ועכשיו אני ככלי שבור. האם ישנם נתונים רפואיים על מדת הנזק הנגרמת - מהחיסונים? אני לא מעשן, אוכל תזונה בריאה, ועושה פעילות גופנית בריאה, אבל עכשיו כבר יותר מחצי שנה אני סובל ללא הפסק. אנא

26/06/2010 | 00:28 | מאת: מידע

בשני סוגי החיסונים דווח על תוספת של מקרה אחד למיליון מתחסנים. תחלואה בשפעת עלולה לגרום לתחלואה גבוהה יותר ב GBS. http://www.ama-assn.org/amednews/2010/06/21/prsc0623.htm

שלום יהודה, לא ברור לי מה כוונתך בשאלה "האם ישנם נתונים רפואיים על מידת הנזק הנגרמת מהחיסונים"? תופעות נוירולוגיות (כגון GBS- תסמונת ע"ש גיאן-בארה) הן סיבוך מוכר הן של זיהומים נגיפיים שונים (כגון השפעת) והן של החיסונים כנגדם. מידת הנזק (אצל חולים שמפתחים תופעות כאלו) משתנה בין חולה לחולה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת