בהמשך להודעה מאתמול-- זיהום כתוצאה משפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

11/01/2010 | 19:33 | מאת: ליזט

שלום, בהמשך להודעה מאתמול- חוסנתי נגד שפעת החזירים וכנראה שכתוצאה מהחיסון יש לי שפעת חזירים - הייתי אתמול במיון עקב חום ודפיקות לב גבוהות הרופאים עשו לי בדיקת דם ושתן ואמרו שיש לי זיהום בדם נתנו לי אנדביוטיקה ועד תרופה לשלול סיבוך של שפעת החזירים? האם זה מסוכן זיהום בדם ? והאם יש קשר בין זיהום לשפעת החזירים? פשוט הרופאים לא יודעים להגיד ליאם מדובר בשפעת החזירים. אודה לך על תשובתך . תודה מראש

שלום ליזט, 1. מהחיסון (המצוי בארץ) כנגד 'שפעת החזירים' אין אפשרות להידבק במחלה זו. 2. זיהום (של חיידק) בדם עשוי להיות מסוכן. הרבה בריאות אפי

11/01/2010 | 22:17 | מאת: ליזט

הבנתי, אבל האם כתוצאה מקבלת החיסון קיבלתי זיהום בדם אולי עקב הנגיפים המומתים (הזיהום אינו חיידקי) ? מה דעתך?

מנהל פורום שפעת