שאלה לגבי מגע עם אחרים לאחר תופעות לוואי של החיסון

דיון מתוך פורום  שפעת

06/01/2010 | 17:42 | מאת: רינת

שלום לפני שבוע התחסנתי נגד שפעת החזירים, מאז היו לי תחושות שהתגברו של קשיי נשימה, כאבים בחזה ונימלול בידיים רגליים ובכלל בכל הגוף כמעט. הייתי במיון וראו שצילום חזה תקין ובדיקות דם תקינות אז שיחררו אותי וכתבו שכנראה הייתה לי מחלה ויראלית אחרת ובהעדר חום לא ניתן לדון במקרה של שפעת החזירים. אני מרגישה עכשיו טוב. (חוץ מנימלולים בכל שתי רגליים לפעמים במקומות אחרים בגוף וקצת לחץ בחזה) אני רוצה מחר להיפגש עם אנשים ורציתי לדעת אם אני עלולה להדביק אותם במשהו? כי להרגשתי האישית זה ברור שכל התופעות האלו באו לי מהחיסון ולא מוירוס (ככה זה מרגיש לפחות) והשאלה אם זה משהו שיכול להדביק ?? אם כן פשוט לא אצא מהבית בימים הקרובים. תודה רציתי לדעת.

שלום רינת, אנשים שחוסנו כנגד 'שפעת החזירים' ופיתחו תופעות לוואי כלשהן כתוצאה מקבלת החיסון הזה, אינם נחשבים כמדבקים ב'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

06/01/2010 | 19:05 | מאת: רינה

האם תוכלי לרשום האם החיסון היה עם אדוג'בנט או ללא? תודה.

06/01/2010 | 19:21 | מאת: רינת

21/01/2010 | 16:43 | מאת: תמוש

לפני שהתחסנת שאלו אותך אם את אלרגית לביצים ? גם אני עברתי את הזריקה וברוך ה' עבר בשלום . מקווה שהרגשתך תשתפר

21/01/2010 | 16:43 | מאת: תמוש

לפני שהתחסנת שאלו אותך אם את אלרגית לביצים ? גם אני עברתי את הזריקה וברוך ה' עבר בשלום . מקווה שהרגשתך תשתפר

מנהל פורום שפעת