האם ניתן לחלות בשפעת חזירים פעם שניה?

דיון מתוך פורום  שפעת

06/11/2017 | 15:23 | מאת: דנה

שלום, בחורף 2015 חליתי בשפעת חזירים (הייתי אחרי לידה ועדיין בבית היולדות). שאלתי היא האם גם שפעת חזירים עוברת מוטציות והאם ניתן להדבק שוב במחלה? חייבת לציין שהדבר שהפריע בעיקר בזמן המחלה היה הנזלת הרבה והשיעול הכבד, היה לי קצת חום שחלף אחרי יומיים וחצי. תודה

שלום דנה, "שפעת חזירים" הוא מונח עממי ש"מודבק" לסוגים רבים של שפעת (שיכולות לתקוף לא רק בני אדם אלא גם חזירים). לפיכך, אדם שחלה בסוג אחד של 'שפעת חזירים' עשוי לחלות, אפילו באותה עונה, גם בסוג אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת