גמילה מכדורים משלשלים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

01/08/2011 | 23:26 | מאת: יונית

שלום, אני בת 31 ובעבר סבלתי מהפרעות אכילה -אנורקסיה ובולמיה.כיום אני אוכלת רגיל ולשמחתי הפסקתי עם ההקאות .העניין הוא שבמשך שנים השתמשתי בכדורים משלשלים וכעת קשה לי להפסיק. אני לוקחת כדור אחד מסוג יובסלקס מדי יום.אני מאוד רוצה להפסיק, לא מזמן התחתנתי ואני מעוניינת להיכנס להריון. בעלי לא יודע דבר על ההתמכרות שלי.למי אוכל לפנות? אני מתביישת לדבר עם רופאת המשפחה שלי שמכירה אותי שנים..

שלום לך יונית. אני מציעה לך לבקש הפנייה לרופא גסטרולוג או ללכת למישהו כזה באופן פרטי, כשמה שחשוב הוא שזה יהיה אדם שידוע לך שהוא אנושי ונחמד. אני חושבת שתצטרכי לעבור בעזרתו תהליך הדרגתי של גמילה. מבחינת רופאת המשפחה, אני חושבת שאת יכולה לסמוך עליה שאם היא מכירה אותך שנים דעתה עלייך לא תשתנה בגלל משהו כזה, אך אם לא נעים לך לשתף תוכלי לבקש ממנה הפניה לגסטרולוג ולהגיד שאת סובלת משילשולים מבלי לפרט מדוע, ורוצה להבדק. את מוזמנת לעדכן. ומזל טוב על החתונה ועל ההריון שבדרך! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית