חוסר שליטה עצמית באוכל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/06/2011 | 19:55 | מאת: לולו

היי אני בת 19 ואני כבר סובלת מההפרעה אכילה כפייתית מאז 3 חודשים ,מאז עליתי 15 קילו ,וכול יום אני אומרת לעצמי מחדש ממחר מתחילים לאכול נורמאלי ומחר בא ואותו הדבר בכול פעם שאני מרגישה כאב שיעמום התרגשות שמחה אני אוכלת ואוכלת ולא יכולה להפסיק לאכול ,אני כבר מתביישת לצאת בין אנשים כמעט מנותקת מבחינה חברתית ולא יודעת מה לעשות ..

שלום לך עלייך לפנות בהקדם לטיפול באכילה כפייתית באחת מהמרפאות המתמחות בהפרעות אכילה דרך קופת חולים או דרך מרפאה ציבורית או באופן פרטי. יש בהמשך הפורום הודעה עם כל האפשרויות והטלפונים. אל תזניחי זאת, כי בהחלט יש פתרון. בהצלחה! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית