שלום לכולם- זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/05/2011 | 18:45 | מאת: סוואנה

איך מתגברים על אכילה רגשית? כל החיים הייתי בנאדם שאוכל בגלל חוסר יכולת להתמודד עם מצבי לחץ או מצבים לא ידועים, תמיד האוכל שימש כמגן מפני הדברים הללו, בין אם הרעבה עצמית ובין עם אכילה מרובה של אוכל שמזיק לי ולא תורם לי בכלל אני רוצה לצאת ממירוץ העכברים הזה!

סוואנה שלום את מוזמנת לפנות אלי למייל [email protected]

29/05/2011 | 18:44 | מאת: טל

סוואנה שלום, אני אוכל להמליץ לך על מטפלת מקסימה שמאוד עוזרת לי בנושא אכילה כפייתית ורגשית אם תרצי רשמי לי למיי שלי [email protected]

היי עודד אשמח לקבל את שמה של המטפלת גם כן [email protected] תודה!

31/05/2011 | 16:05 | מאת: ana

היי סוואנה אכילה רגשית זה דבר כלכך מתסכל ,אני מכירה את זה לצערי הרב מאוד מניסיוני האישי של שנים בהם לא הצלחתי להפסיק לאכול וגם אני רוצה כבר שזה יגמר,עכשיו אני במצב יותר טוב אבל רק בגלל שלא קרה שומדבר גדול בחיי לאחרונה,אבל אין ספק שזה דבר נוראי אכילה רגשית,זו פשוט מכה!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית