בעיית אכילה/האכלה לבת שנתיים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/05/2011 | 11:18 | מאת: דורית

שלום גילי, ביתי בת ה-2 עם בעיית אכילה מגיל 6 חודשים בערך, עברנו תהליך ארוך ועדיין הבעיה טרם נפתרה העיסוק באוכל כבר לא כל כך אובססיבי אבל עדיין מטריד מאוד אותי מתסכלת העובדה שאני לא מצליחה להפסיק לעניין אותה באוכל ומנסה לגרום לה לרצות לאוכל לבד מה שעדיין לא קורה לצערי האם יש לך רעיון שאוכל לנסות ליישם כמו כן באחרונה היא מסירה בגדים דווקא בזמן הארוחות זמן שלא הייתי רוצה להתעמת איתה בו.קצת אובדת עצות אשמח לקבל משוב. דורית

שלום לך נכון יותר לפנות לפורום הפרעות אכילה בפעוטות http://www.doctors.co.il/forum-3540 הרבה הרבה בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית