ילד בן 10

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

23/03/2011 | 10:46 | מאת: לימור

שלום גילי אני לא יודעת עם הגעתי למקום הנכון פשוט עדיין לא קבלתי תשובה לבעיית בני בני אוכל רק בכלים חד פעמיים צלחות כוסות סכום הוא פשוט נגעל מכל דבר אחר כבר שנה וחצי וזה די פוגע כשהוא הולך לחברים למסעדות מלון חייב להיות מצויד בכלים אחרת הילד לא יוכל האים יש מישהוא שיוכל להפנות אותי או אתה תוכל לעזור לנו תודה בכול אופן על תשובתך

שלום לך עלייך להתייעץ עם פסיכולוג או פסיכיאטר המתמחה בטיפול בילדים. ייתכן והבעייה קשורה להפרעה אחרת כגון הפרעה אובססיבית קומפולסיבית (חרדה מחיידקים), ולא להפרעת אכילה. בהצלחה! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית