משלשלים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

12/02/2011 | 15:50 | מאת: דנה

גילי שלום, אני בת 30 ובעבר סבלתי מהפרעות אכילה. בתחילה אנורקסיה ואח"כ בולמיה. כיום אני מרגישה בשליטה למעט עניין היציאות. אני משתמשת קבוע ב"יובסלקס אן.ג'י" טבליה אחת ביום אחרת אין לי יציאות. אף אחד אינו יודע על הבעיה שלי כולל בן זוגי ואני רוצה להגמל אך בדיסקרטיות המרבית. מה את ממליצה לי לעשות???

שלום לך אני שמחה לשמוע על ההתמודדות המוצלחת שלך עם הפרעת האכילה! בנוגע למשלשלים, את מתארת מצב רפואי של היעדר יציאות ללא משלשלים. על כן עלייך לפנות לרופא מתאים (גסטרולוג) ולספר לו שזה המצב. אני מניחה שהוא יוכל לסייע לך לקיים תהליך הדרגתי של גמילה לרבות תחליפים טבעיים.בהצלחה! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית