שאלותתתתתתתת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

20/10/2010 | 10:58 | מאת: חייבת עעזרה

אני מודעת לזה שיש לי הפרעת אכילה רגשית אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות לגבי זה: במה שונים האנשים שלא חולים במחלה הזו? למה הם לא פונים לאוכל כנחמה??האם יש הבדלים בינינו ולמה זה כך? אני יכולה לבוא עם רעב לא מוסבר ע"י זה שאני מדמיינת לי את הזלילות שהייתי עושה שזה מגעיל במובן מסוים אבל ה""אושר" שזה הסב לי באותו רגע וההנאה יכולים למשוך אותי לזה שוב. איך אפשר להמנע מזה? איך אפשר (אני מדברת עפ פסיכולוגית אז חוץ מזה.......) לפחות להוריד את זה....מה לעשות תרגילי חשיבה מה בדיוק?? תודה

שלום לך את שואלת הרבה שאלות, דבר המעיד על רצונך העז לעשות שינוי. אני חושבת שאין פתרון אחד לכולם. עלייך לראות מה עוזר לך לפנות פחות לאוכל, ואני מקווה שבטיפול שלך הנושא הזה מקבל מקום מרכזי. אנשים הם שונים אחד מהשני, וגם האנשים שפונים לאוכל כנחמה שונים מאד זה מזה. אני מציעה לך לעסוק פחות בהשוואה לאנשים אחרים ויותר בלמצוא דרכים שמתאימות לך להקל על התחושות הקשות. מוזמנת לעדכן. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית