בבקשה עזרה דחוףףף

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/07/2010 | 01:59 | מאת: שלגיה

שלום רב, בת 35 אמא, גובה 1.65 משקל יורד... בעקבות PTSD נמצאת בסחרור ובכוונה לשלוט בגוף ובנפש נקלעתי לסוג של אנורקסיה. מטופלת ע"י פסיכולוג ופסיכיאטר שנתן לי גם זיפרקסה בכוונה לעודד את התאבון אך כל זאת ללא הטבה. האם ישנו שלב בו ממליצים על אישפוז במקום טיפול במרפאה? אם כן, מה הקריטריונים? כיום אני אוכלת סלט גדול בערב וגם אז לפני כן אני לוקחת לקסעדין... אני מאד מפחדת! תודה מראש!

שלום לך שלגיה. טוב שאת פונה לעזרה ומנסה לעצור את הסחרחרה שנקלעת אליה. אשפוז יכול לבוא בחשבון בכל מני מצבים. קריטריון עקרי להחלטה על אשפוז הוא רצונו של המטופל לשהות במסגרת אינטנסיבית שתסייע לו לקחת את עצמו בידיים ולעצור את ההתדרדרות. במובן הזה, לא נדרש משקל מסויים כדי להתאשפז אלא מחשבה משותפת של ושל המטפלים שלך, שאשפוז יכול לתת לך כעת את מה שאת צריכה. את מספרת שמעורבת גם טראומה בסיפור חייך, כך שייתכן שאשפוז טוב יוכל לסייע להרגיע את המערכת גם בתחום הזה. בשל גילך, אשפוז במקרה שלך יהיה מתוך הסכמה מלאה שלך ולכן תוכלי גם להפסיקו אם לא תרגישי שאת מקבלת מענה לצרכייך. מנסיוני, אשפוז יכול לתת הרבה אם יש שיתוף פעולה בין הצוות למטופל. בהצלחה. אם תצטרכי להתייעץ עוד את מוזמנת כאן, במייל [email protected] גילי

28/07/2010 | 02:56 | מאת: שלגיה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית