איך אפשר לשפר את המצב?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

05/07/2010 | 06:53 | מאת: בת 27

בוקר טוב , את האמת לא יודעת מאיפה להתחיל , זה נורא קשה , מצב גרוע , ייאוש , תסכול וחוץ מזה אני מודה שבשנה האחרונה אני נמצאת בדיכאון כרוני וקשה , וכל ההקדמה היא חדשה .......אני בשנה האחרונה ירדתי יותר מעשרים ק"ג - היום אני נמצאת בתת משקל 35ק"ג:155ס"מ ( אין לי תיאבון או מיטובציה לאכול - כמובן לא עשיתי דייט ביוזמה אלא אין חשק לשום דבר כולל האוכל הדיכאון שולט עלי בצורה גדולה , אין לי כוח לשום דבר , בקושי שאוכלת כמו תינוק קטן שאפילו הוא אוכל יותר טוב ממני ..... אין לי חשק לדבר , לקרוא , לצאת מהבית , לאכול אפילו מקלחת פעם ב.... זה נורה מסובך וקשה . איני מתפקדת כרגיל , כל היום שוכבת במיטה מול הטלוייזיה שלא יודעת לפעמים במה מדברים ?!!!\ בקשר לאוכל - מרגישה שהא רעל והורג אותי - נסיתי פחיות האזנה כמו אינשור בטעמים שונים אבל זה לא עוזר ... מה אפשר לעשות ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לך כמה קשה לסבול כל כך הרבה. את זקוקה למסגרת טיפולית אינטנסיבית, והדבר העיקרי שאני חושבת עליו הוא אשפוז. ישנן מחלקות פסיכיאטריות נעימות וטובות בארץ, שלאחר ההתגברות על הרתיעה הראשונית מהמילה "אשפוז", ניתן להיעזר בהן על מנת לטפל בבת אחת במכלול של בעיות, כפי שאת מתארת. זהו אכן לא מצב תקין ואין סיבה שלא תצליחי להכניס לחייך קצת יותר צבעים ותקווה. הדכאון הוא שחור ומשתלט, אבל יש היום כל כך הרבה טיפולים יעילים כנגדו, שחבל לתת לו להכריע. אם תרצי לחשוב על מקומות ספציפיים או ליווי בתהליך הבירורו או הפניה אליהם, את מוזמנת ליצור עמי קשר במייל [email protected] או בטלפון 0544959060

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית