האם אני אנורקסית?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/05/2010 | 19:52 | מאת: לא אני

אני בת 22, גובה 167, . לפני 10 חודשים משקלי היה גבוה יותר. התחלתי בדיאטת כסאח, לאט לאט הוספתי מאכלים שונים וקלוריות, אבל כל הזמן הזה הצריכה הקלורית שלי הייתה מקסימום קלוריות. כרגע אני צורכת כ-קלוריות ויורדת בקצב אני חושבת המון על אוכל, מתכננת את הארוחות בקפידה רבה, מודדת כל מה שאני אוכלת ובודקת קלוריות של מאכלים. למרות שכבר אומרים לי שאני רזה מדי אני לא רואה את זה, כל מה שאני רואה זה את העור הרפוי על הבטן והרגליים שאני רוצה להוריד. בהתחלה, משקל היעד שלי היה 60, כשהגעתי אליו רציתי לרדת עוד, להגיע ל-52, עכשיו אני רוצה לרדת ל-50...המשך הירידה במשקל חשוב לביטחון העצמי שלי, קשה לי להסביר את זה... מבחינה בריאותית יש לי כמה מן הסימפטומים של אנורקסיה: אין לי מחזור כבר כמה חודשים, כל הזמן קר לי, יש לי עצירות, פיתחתי אובססיות (לניקיון וסדר למשל), אני מחביאה את "האוכל שלי" במקרר ופוחדת שיאכלו אותו וכ'ו.

שלום לך. ראשית אני מתנצלת על שמחקתי כמה פרטים מהודעתך. בפורום אני משתדלת שלא יהיו כתובים נתונים מספריים על משקל, קלוריות וקצב ירידה במשקל. את מתארת סימפטומים רבים הקשורים להפרעות אכילה מסוג אנורקסיה, בנוסף לירידה דראסטית במשקל. עלייך לפנות בדחיפות לרופא על מנת שיבדוק את מצבך הגופני וכן לפנות לטיפול נפשי בהפרעות אכילה. יש רשימת מקומות בפורום. בהצלחה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית