אשתי סובלת מהפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

19/03/2010 | 21:44 | מאת: בעל מודאג

שלום, אשתי סובלת מהפרעות אכילה מזה 13 שנים. במשך 13 שנים היא נטלה כדורים משלשלים מסוג LAXADIN בכמויות גדולות מאוד. אשתי קבלה החלטה אמיצה מאוד להפסיק את השימוש בכדורים משלשלים לפני כ 10 ימים. לפני 6 ימים היא החלה להתנפח באזור הפנים הידים הרגליים והקרסוליים (כולל בצקות). החלטנו לבדוק את הנושא ועלינו לבית החולים שם החלו לבצע לה מספר בדיקות. בבדיקות הדם שבוצעו נמצא כי קיימת בעיה בתפקודי כבד ונמצאה כמות קטנה של חלבונים בדם. שאלתי האם זו הסיבה שאשתי החלה להתנפח? כמו כן כיצד אני יכול לעזור/לתמוך באשתי ברגעים קשים אלו?

שלום לך על העניין הרפואי בדבר הנפיחות איני יכולה לענות ויש להוועץ עם רופא. מבחינת תמיכה, נשמע לי שדרך טובה לעזור היא לשאול אותה מה יכול להקל עליה ולחזק אותה בתקופה זו. פעמים רבות כששואלים את האחר למה הוא זקוק, מקבלים הכוונה טובה ויכולים לעזור בצורה טובה יותר. בהצלחה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית