משקל יתר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

23/02/2010 | 17:44 | מאת: מיואשת

שלום לך אני בת 47 שוקלת 115 לא מצליחה לרדת במשקל על כל קילו שיורד מוסיפה שניים אני עסוקה בחשיבה אובססיבית לפעמים במזון אני לא מצליחה לשלוט בכך וזה מתסכל אותי קשות יודעת מהם הבעיות הרגשיות שלי בנושא המזון אבל לא יכולה לקבל החלטה ולהתחיל לבצעה יש לך משהו שיכול לעוד אותי כיצד מגיעים להבנה ותובנה בנושא ? תודה

שלום לך נשמע מצב מתסכל ביותר. ישנו טיפול קוגניטיבי התנהגותי בהפרעות אכילה אשר כולל לימוד של שליטה בדחפים לצד שינוי דפוסי חשיבה. נשמע לי שיכול להתאים. המרכז שאני מכירה שעוסק בתחום הוא מרכז חדש בתל אביב. אני מצרפת את הקישור http://www.cbtisrael.com/ שיהיה בהצלחה ואשמח לשמוע מה החלטת, איך מתקדם וכו'. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית