שלום לך

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

22/02/2010 | 16:02 | מאת: אני

עברתי אונס ופגיעה מינית לפני שנים. אני דבוקה עם נכות של "הפרעות אכילה" - אכילת יתר ובולימיה . יודעת את ההיסטוריה של למה .. עדין לא מצליחה להרפות. נמצאת בטיפול פסיכולוגי כבר 4 שנים. ניסיתי ה-כל. את כל הדיאטות ולשווא- אני רק עולה ועולה ועולה. בינתים מבררת לגבי ניתוח קיצור קיבה. מה דעתך? האם ההפרעה יכולה לגרום להרס גם אחרי הניתוח ? יש מצב לצאת מזה? תודה.

שלום לך הצטערתי לשמוע על הטראומה הקשה שחווית ועל השלכותיה. במקביל לטיפול פסיכולוגי לעיבוד הטראומה והחלק הרגשי, יש ערך רב לליווי קוגניטיבי התנהגותי שבא לסייע לשנות את הדפוסים האוטומטיים סביב האוכל ברמה היומיומית. ישנו מכון לטיפול קוגניטיבי התנהגותי שמטפל בהפרעות אכילה (אוכל לתת לך את הפרטים במייל) וניתן לבצע תהליך שכזה במקביל לטיפול פסיכולוגי רגיל. אני ממליצה לנסות זאת לפני פניה לניתוח. במכון זה בנוסף לטיפול ההתנהגותי יש ליווי של תזונאית והמערך המשותף מניב תוצאות מרשימות. המייל שלי הוא [email protected] אשמח לשמוע ממך גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית