להעלם

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

15/10/2009 | 10:21 | מאת: אופיר

שלום גילי אני רוצה להעלם, להפסיק להרגיש אשמה כל כך, אין לי כוחות יותר. אם אני מכניסה משהו לפה, מיד מתעוררת בחילה עצומה, ואני נגעלת מעצמי. אבל כשאני לא אוכלת אני מרגישה נקייה, עם שליטה עצמית, רגועה. אני שוקלת 48.5 אבל אני מרגישה שזה המון. אין לי כוחות יותר, הכל מפחיד אותי, ושום דבר כבר לא מפחיד אותי. פעם היה יאוש, כזה שזועק לעזרה ומציף, גם היום יש יאוש, אבל כזה שמייבב חלושות ודועך. אני רוצה להעלם.

שלום אופיר את מתארת תחושות קשות שמתלוות לאכילה ותחושות "חיוביות" המתלוות להמנעות מאכילה. כאשר פעולה כה שכיחה מקבלת כל כך הרבה משמעות, לא פלא שהכוח תש ויש הרבה פחד וייאוש. האם טופלת או שאת מטופלת על ידי מומחים להפרעות אכילה? הרבה אנרגיה נגזלת ממך באופן הזה לחינם. עדכני אותי בעניין הטיפולו ונחשוב כיצד להתקדם. יש שלל אפשרויות לטיפול. אין סיבה שהכל ידעך. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית