אכילה רגשית עיצות יתקבלו בברכה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

04/09/2016 | 04:47 | מאת: בלו

שלום לכולם, שנים סובלת מאכילה רגשית ובולמוסי אכילה, לשמחתי ולצערי מעולם לא אובחנתי כי לא סובלת מעודף משקל משמעותי והכל נראה נורמלי. מחפשת קבוצה אינטרנטית (לא מפגשים-גרה בחול) ועיצות להתחיל לטפל בזה כי האנרגיה והמצב רוח ברצפה. יש לי שני ילדים ואני צריכה להיות חזקה אבל יש ימים שאני פשוט לא עוזבת את המקרר :-) אודה לכל עיצה שתתנו

היי יקירה ראשית, טוב עשית כשכתבת. מצד אחד כמובן שטוב שאינך בעודף משקל ומצד שני זה מותיר אותך בתחושת בדידות ושקיפות מול הקושי, כי לא "רואים עלייך". אני במקרה במקרה בעלת מיזם שנקרא "טיפול קרוב - פסיכולוגים ומטפלים בשיחות וידאו לישראלים בעולם" שמטרתו לסייע לישראלים שגרים בחו"ל לקבל מענה מקצועי מהשורה הראשונה לקשיים. יש לנו בצוות כמה מטפלות שיכולות להתאים לצורך שלך ואשמח מאד אם תתרשמי מהאתר. אם יעניין אותך- כתבי לי שם. אנו מקיימים גם קבוצות אונליין מדי פעם אך כעת אין קבוצה פעילה בנושא זה. טיפול קרוב: www.tipulkarov.com

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית