חוסר תאבון כבר חודש ומשהו

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/12/2015 | 14:48 | מאת: נדב פלדמן

אני לא רעב ביכלל , שמח ומאושר מצב בריאותי תקיןמתאממן פעמיים שבוע לא אוכל פחמימות וסוכרים . אין לי חשק לכלום אני יכול לחיות רק ממים ,זה תקין ? למי פונים ? אולי זה בסדר?

שלום לך נדב, כדי שאוכל לענות לך ברצינות אני צריכה לדעת קצת יותר עליך ועל מה שקורה לך עם אכילה לאורך השנים ובתקופה האחרונה..האם יש שינוי רק לאחרונה? האם סבלת מבעיה דומה בעבר? אשמח אם תספר יותר ואתייחס. אתה יכול גם ליצור אתי קשר בפרטי ולשאול שאלות.052-4491234.

נדב, מצב כזה לא יכול להיות תקין אם הוא נמשך מעבר ליום או יומיים ובוודאי שלא אם זו לא הפעם הראשונה שאתה חווה מצב כזה. תיפנה לעזרה מקצועית בענין.

11/12/2015 | 23:09 | מאת: נדב פחדמן

אני לא אוכל פסיכולוגית ? יש לי אנרגיה רבה אני רץ והולך לפחות 6 קילומטר ביום ושותה 2 בקבוקי מי עדן שלמים .

23/12/2015 | 17:17 | מאת: שחף אלדר

היי, נכון שזה נשמע כאילו אין מצב שזה בריא אבל כבר יש מחקרים ועדויות שאהבה ושמחה מזינים אותנו יש גם דבר שנקרא חניכה פראנית זה ניקוי רעלים שעוברים ולומדים לחיות בלי אוכל אני אישית לא ניסיתי אבל זה נושא מעניין וישנם אנשים שחיים בלי לאכול, זו עובדה!!! מוזמן להתקשר אליי לדבר בנושא למרות שאני לא באמת מתמקצע בזה 0523688666 שחף

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית