כן

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/04/2015 | 10:17 | מאת: אורן

אני מטופלת. הפסיכולוג שלי בחופשה.. ובכל מקרה הוא לא עוזר לי. אני אצלו כבר שנה וחצי וחוץ מזה שאני אוהבת אותו ושהוא אכפתי אמפתי סבלני ומבין,נשארתי אנורקסית עם מחשבות מטופשות וחסרות שחר. ממשיכה להוריד במשקל וכשעולה מיד פועלת לטובת ירידה משמעותית..

אורן שוב שלום, אני באמת לא יכולה לדעת דרך הפורום מה הסיבה שאת לא מרגישה שיפור, אבל אני יכולה לומר לך שלדעתי אם לא מרגישים שיפור אין בעייה בדרך כלל לנסות סוג טיפול אחר או מטפל אחר, כי לא כל סוג טיפול מתאים לכל מטופל ולא כל מטפל ומטופל מתחברים טוב יחד.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית