אני בת 18 סובלת כבר שנה בערך מהפרעת אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

07/10/2019 | 00:33 | מאת: אנונימית

שלום... כבר שנה בערך שאני סובלת מהפרעת אכילה/אנורקסיה... לא ספרתי לאף אחד(המשפחה חושדת שמשהו לא תקין כמובן ותמיד אומרת לי לאכול ואומרת שרזיתי יותר מידי אבל תמיד הכחשתי והמצאתי שקרים..) יש לי תפריט השמנה מדיאטנית.. אבל אני מרגישה שאני צריכה לדבר עם מישהו שמבין ולא רוצה ללכת פיזית לפסיכולוג או משהו כזה כי ככה ההורים שלי יגלו ואני באמת לא רוצה בזה אני מרגישה שאני יכולה להחלים בעצמי ואני מודעת לסכנות שיש באנורקסיה ואני לא רוצה לספר למשפחה ולערב אותם.. רציתי לדעת אם יש דבר כזה ייעוץ דרך פאלפון ובן אדם מומחה שיכול להיות שם בשבילי דרך הפאלפון כמו הפורום הזה לדוגמא אשמח לעזרה שלכן...

שלום לך אנונימית. אנורקסיה זו הפרעת אכילה לא פשוטה שאסור להתעלם ממנה. אני לא אשאל אותך כאן מדוע אינך יכולה שמשפחתך תדע. יבל שבגלל זה לא תקבלי טיפול. מכל מקום, אם את כבר מעל גיל 18 את לא חייבת לידע אף אחד אם את פונה לאיש מקצוע. טיפול באמצעות סקייפ או אפילו טלפון אפשרי אצל מטפלים פרטיים. כמובן שזה כרוך בתשלום.אם את זקוקה להדרכה נוספת את מוזמנת לפנות אלי ואדריך אותך.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית