בולמוס אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

12/01/2014 | 16:17 | מאת: פנינה

שמי פנינה, אני בת 25, וסובלת מבולמוסי אכילה כחמש שנים. בשנה האחרונה ניסיתי טיפולים שונים, אך אף טיפול לא התאים ולא הועיל לי (פסיכולוגים, דיאטניות, ופסיכיאטר). אני מאוד מיואשת מטיפולים כושלים. האם למישהו או למישהי מביניכם הייתה הפרעה דומה, והתגברתם עליה בדרך מסוימת או בעזרת טיפול מסוים? אודה לכם מאוד אם תכתבו לי המלצות מניסיונכם האישי.

20/01/2014 | 19:42 | מאת: לירון

הי פנינה, אני מטופלת אצל מישהי אני במקום אחר היום לאחר כשלושה וחצי חודשים של מפגשים איתה אנחנו עובדות על כל הרגשות והמחשבות שלא הייתי מודעת שהם מנהלים אותי היא גם לימדה אותי לאכול בהקשבה מלאה לרעב ולשובע שלי היא אישה רגישה מאוד והיא קוראת אותי במדויק אני מרגישה שקורה לי משהו טוב ואני בהחלט הייתי ממליצה עליה תפני למייל שלי ואשלח לך את הטלפון שלה אם תרצי בהצלחה רבה ממני, לירון נ.ב אל תתייאשי זה לא שווה את זה אחד מהדברים שאני הבנתי זה שאני פשוט הייתי בתהליך של הרס עצמי מכיוון שאני כועסת על עצמי בתהליך עם אסתי , למדתי לסלוח לעצמי ולמדתי לקבל ולאהוב את מי שאני. זה המייל שלי אם תרצי פרטים נוספים [email protected]

היי פנינה וסליחה שלקח לי זמן לענות. אני ממליצה בחום על טיפול אצל אשה מדהימה בשם רינה בלום שפותרת עניינים כאלה באופן ממוקד ומעצים. אם תרצי פרטים נוספים אנא פני אלי בפרטי. בתודה, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית