פחד גדול להשמין בת 17 וחצי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

24/05/2019 | 03:06 | מאת: שירי

היי, מאז ומתמיד הייתי ילדה רזה מאד( היחידה במשפחה) תמיד אכלתי מה שרציתי מתי וכמה שרציתי וחשוב לי לציין שאני מאד אוהבת שוקולדים ומתוקים ולא אוכלת בריא או דיאטטי במיוחד הגובה שלי הוא 1.61 והמשקל הכי גבוה שאי פעם הגעתי אליו היה 52 בערך. לפני כשבעה חודשים משהו השתנה במחשבה שלי והתחלתי לפחד להשמין מאז התחלתי לבדוק קלוריות ולהמעיט בשוקולדים ובהנאות כאלה ואחרות אני עושה חישובים כמו "אם אני אוכלת בערב ארוחה גדולה כמו שניצל וצ'יפס( או כל אוכל משמין אחר) אז אני אצום עד הערב או אוכל ממש טיפה" התחלתי לחשוב הרבה על אוכל, על משקל. אני מוצאת את עצמי תמיד חושבת על אוכל ועל איך להעסיק את עצמי כדי לא לאכול סתם יש לי שעות קבועות יחסית לכל דבר אם זה ארוחת צהרים או סתם לשתות נס ומשהו מתוק אני אוכלת בעיקר פרכיות וגבינות ועושה שיקולים שונים ומשונים על מנת לאכול כמה שפחות קלוריות( למרות שאני כבר לא סופרת קלוריות בכלל ויש שינוי ענק בתהנהגות שלי לאורך שבעת החודשים האלו) אני לעולם לא הרעבתי את עצמי( חוץ מלא לאכול אם אני אוכלת משהו משמין בערב) ולעולם לא הקאתי או משהו כזה אבל ללא ספק ירדתי במשקל והפכתי לרזה יותר ממה שכבר הייתי( והייתי) כתוצאה מזה ואפילו נהיו לי בעיות במחזור. כיום אני שוקלת 43 האם זו הפרעת אכילה רצינית? אני יכולה לשלוט בה?

שירי שלום. על פי התאור של מה שאת מרגישה ועושה את זקוקה לעזרה של איש מקצוע מומחה להפרעות אכילה. המשקל שלך גם ממש נמוך ואת זקוקה לסיוע. אם את מעוניינת אוכל להפנות אותך על פי רצונך ואזור מגורייך. התקשרי או כתבי לי.0524491234

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית