לגילי..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

09/10/2013 | 16:28 | מאת: דנה

היי גילי, אני בת 17 ומגיל קטן כנראה יש לי אכילה כפייתית. מאז שאני זוכרת את עצמי אני אוכלת בהיחבא ומסתירה את הקופסאות של המזון והאריזות בארון מתחת למיטה אפילו אם זה סתם מעדן. אני 1.72 מ' ושוקלת 90 קילו. בעבר שקלתי 101 , הורדתי 20 קילו ועליתי 10 בשנה האחרונה. כל יום יש לי בולמוסים ואני מבזבזת הרבה כסף על "דברי הרזייה" מטופשים שלא עוזרים לי. כמובן שאני בלחץ מהלימודים וחברים ומשפחה אבל הלחץ הזה תמיד היה קיים ובשנה האחרונה איבדתי שליטה לגמריי ולאט לאט התדרדרתי בהכל בגלל העליה במשקל. כל יום אני בוכה בגלל זה ואיבדתי 90% מהביטחון העצמי שהיה לי והתחלתי להזניח ולהעלים את עצמי.. אני באמת לא יודעת מה לעשות אני לא יכולה לשלוט בזה.. בבקשה תעזרי לי :(

היי דנה מהיכן את בארץ? אשמח להמליץ על על טיפול שיכול להתאים לך. אנא כתבי לי בפרטי [email protected]

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית