זה ניקרא הפרעות אכילה? ומה הטיפול לזה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

27/11/2018 | 01:04 | מאת: אני שוב

אמא שלי מכניסה אוכל לפה, לועסת, ויורקת חזרה. יש לציין שהבדיקות דם לא תקינות, חסר לה מלא ויטמינים, היא נמצאת פעם בשבוע בבית חולים באשפוז יום רק--- לקבלת ויטמינים (דרך הווריד) הרופאים לא יודעים שזה מה שהיא עושה. אבל היא אומרת ומסלפת שהיא בסך הכל ""אוכלת מעט"" גובה 1.52 מישקל 50 האם ישנה אפשרות "להלשין עליה?" יש לציין ש- באישפוז יום נתנו לה תפריט דיאטת השמנה. והיא לא מיתייחסת. יש לציין שאימי נורמטיבית לחלוטין. ללא דיכאון- גם לא בעבר. פעלתנית מאוד. מה אני עושה? למי ליפנות? פוחדת/ חוששת. אימי אומרת תמיד שאסור שיידעו מזה. ופעם אחת שסיפרתי לחברה- היא לא דיברה איתי יומיים- מה שבחיים לא קרה. חייבת עיצה!!!!!!!! אין לי כל כך אפשרות להלשין. ואבא שלי סוג של אובד עצות.

מצטערת אני אבל אמך אדם בוגר והרצון לפנות לטיפול אמור להיות שלה בעצמה. אי אפשר לכפות על אדם טיפול חוץ ממקרים חריגים שמתקבל צו לטיפול כפוי.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית