אוכלת עד התפוצצות... סוג של קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

10/11/2018 | 09:14 | מאת: לי

שלום רב, בת 48 ב5 שנים האחרונות אני אוכלת עד הרגשת התפוצצות לא אנושית, בסיום הארוחה אינני יכולה לזוז ולעיתים לנשום, לרב בסיום הארוחה אחשוב על הביס הבא ולרב גם אייסים את זה ואוכל המון אוכל (כמעט כמו לכל היום) בזמן הארוחה. כל היום אני חושבת על אוכל, הפכתי לבור ללא תחתית. האוכל שאני אוכל נחשב כבריא (אוכלת המון ירקות, פירות, לחם מלא, יוגורטים, הבית לא מכיל מתוקים למעט עוגהבסופ"ש ובחגים)הבעיה היא בכמיות. בראש עובר לי זה הזמן להפסיק, את שבע, מלאה...במציאות אני ממלאת עוד צלחת ומסיימת הכל אפילו שבין הביסים אני כבר מרגישה מפוצצת אני ממשיכה וממשיכה וממשיכה עד התפוצצות לא הגיונית. עושה ספורט (כשעה אופני כושר, איינני נוהגת והולכת המון ברגל), כמובן שבסיום מעבר להרגשת הגועל מכמיות האוכל יש הרגשת גועל מעצמי על שעשיתי את זה לעצמי! חפשתי טיפול בקופת חולים כללית אבל מסתבר שאין פסיכולוג לאכילה אלא רק לילדים. מה עלי לעשות? בבקשה עזרו לי

בבקשה התקשרי אלי ואםנה אותך לטיפול מתאים. 0524491234

שלום לך לי. את סובלת מבולמוסי אכילה קשים על פי התאור שלך. רוצה שתדעי שיש לכך טיפול שלרוב מביא להקלה משמעותית ואפילו לאי הופעה של הבולמוסים. הסיבות הן תמיד רגשיות וכדאי לברר ולטפל בהן.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית