אנורקסיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/04/2013 | 12:41 | מאת: מיכל

לאחרונה שמנו לב שהבת שלנו בת 16 וחצי מרזה עוד ועוד ועם שיחה עם המאמנת שלה וגם איתה התברר שאכן היא בחודשי וחצי האחרונים רזתה מאד ואף מודעת לזה שיש לה בעייה מאז שגילינו היא מנסה לאכול אבל לא ממש מצליחה להתגבר על מה שזה גורם לה חוסר שינה .מוטרדת ממה שאכלה וכדומה ולכן אני רוצה לקחת אותה למספר שיחות לפני שהמצב יחמיר עוד יותר.האם יש למישהו המלצה לפסיכולוג שמתמחה בנושא אנורקסיה באזור ראשון - לציון - נס ציונה ? האם עדיף דארך קופת חולים? זה לא יותר מסורבל ? אם כי בוודאי זול יותר ? השאלה אם זה יירשם לה ואז יפריע לה בשירות צבאי ? אשמח לתגובות ועזרה

היי. את מוזמנת לכתוב לי בפרטי ואוכל לחשוב אתך. באופן כללי לקופות החולים יש יחידות שמתמחות בהפרעות אכילה והטיפול דרכן זול יותר באופן משמעותי מהטיפול הפרטי והוא ברמה טובה מאד. [email protected]

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית