השמנת יתר חולנית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/01/2013 | 00:12 | מאת: מיכל

אני בת 54 גובה 1.59 שוקלת 94 קילו. האכילה שלי בעיקר בשעות הערב המאוחרות. אוכלת מכל הבא ליד. בלילה סובלת מצרבות נוראיות, לא מפריעה לי להמשיך ולאכול. שונאת את הגוף... לא מסוגלת להכניס את עצמי לדיאטה [שמירה].בעברי עשיתי דיאטות וירדתי. כן מצליחה להתלבש כל יום יפה לעבודה [לא מזניחה את עצמי] מדוכאת מאוד מהמצב. הייתי בטיפול קוגניטיבי [ לא רק בעניין האוכל] לא עזר דבר. כל הסובבים אותי מתחשבנים בכמות; קלוריות... אני פשוט אוכלת ,וכל יום האמירה: ממחר... בחוץ אני אוכלת מעט [מתבישת לאכול הרבה]. והכי גרוע ז, השומן ה מפריע לילדי. מה לעשות???? חיבת פיתרון - דחוף!!

היי מיכל אני מצטערת לשמוע על הסבל שלך. פעמים רבות אנשים כותבים הייתי בטיפול ושום דבר לא עזר. למרבה הצער, טיפול פסיכולוגי לעיתים יכול לקחת זמן כדי להשיג את מטרותיו ולעיתים צריך לחפש את הטיפול הנכון. יש מישהי שאשמח להמליץ לך עליה שעושה טיפולים מאד יעילים קצרי מועד, ואם הקצר מועד לא מספיק- ניתן להאריך. שמה רינה בלום ואני מכירה היטב את עבודתה המקצועית. מצורף אתר שלה ובו פרטים http://www.hebpsy.net/community.asp?id=53

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית