זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/10/2012 | 21:45 | מאת: אנונימית

גילי שלום, אני בת 17 ועד לפני שנה היייתי נוהג להקיא.אני הפסקתי עם זה לחלוטין בכוחות עצמי מזמן והיום אני אוכלת נורמאלים. למרות שהפסקתי עם ההקאות נשארו בי כל התסמינים של בולמיה של התקפי אכילה בלתי נשלטים וקשה לי לאכול בחברת הורי בשל הכמויות הגדולות. אני גם כן לומדת פסיכולוגיה בהיקף של 5 יחידות בגרות ואני יודעת שזה נובע מצורך ריגשי ולא מצורך של רעב. אני ממש זקוקה לעזרה להתמודדות עם זה אבל ללא צורך בעירוב של ידיעת ההורים או יועצת בית הספר ולהיוותר אנונימית. יש לך עצה או הכוונה? תודה

שלום לך וכל הכבוד על הדרך שעשית ועל זו שאת רוצה לעשות. יש הודעה שפרסמתי מתאריך ה 19.9 שיש בה את כל האפשרויות שיכולות להתאים לך לפי מקום מגורים ותקציב כלכלי. אם לא תמצאי משהו חזרי אלי ונחשוב. שבת שלום, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית