אכילה רגשית כפייתית ואכילה לילית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

11/10/2012 | 07:44 | מאת: הדס

שמי הדס, אני סובלת מבולמוסי אכילה בלתי נשלטים, זה כאילו הגוף שולט בי ואין לי את הכוחות לעצור, בנוסף אני סובלת מאכילה לילית, אני מתעוררת באמצע הלילה בעייפות מוחלטת וחייבת לאכול משהו, זה נראה לי ביזארי וחולני. יש לי עודף של 30 ק"ג, אני סובלת מזה כבר כמה שנים, זה מאוד פוגע באיכות חיי ובדימויי העצמי שלי. תוכלי לומר לי מה הטיפול המתאים לשתי בעיות אלו? תודה.

שלום הדס הייתי פונה בתור התחלה לפסיכולוג/מרפאה המתמחים בהפרעות אכילה באופן כללי. שם יוכלו לתת טיפול משולב לשתי הבעיות או להפריד לשני טיפולים שונים. הייתי ממליצה שזו תהיה מרפאה בה יש גם פסיכולוגים וגם רופאים כי חלק מהבירור סביב אכילה לילית מצריך לעיתים גם בדיקות רפואיות. תוכלי למצוא רשימת מרפאות על פי מקום מגורים בהודעתי מה 19.9 בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית