התעסקות אובססיבית במשקל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

30/09/2012 | 06:16 | מאת: לידור

היי אני בת 26, גובה 170 משקל 64, עד לפני חודשיים שקלתי 57 קילו הייתי בשליטה על הכול, יש לי הפרעת אכילה מאוזנת, ובכלל אני מכורה נקייה מקוקאין ועוד..... לפני חודשיים הפסקתי לעשן סיגריות ולמרות זאת במשך חודש עליתי רק שני קילו והייתי בשליטה, בחודש האחרון העליתי 5 קילו נאי לא מצליחה לשמור על כלום, אני לא מרוכזת בעבודה, אני לא מרוכזת בכלום, אני לא מפסיקה לפתוח ולסגור את המקרר... אני מרגישה ששוב הראש שלי גונב אותי למחשבות של הקאה, שימוש במשלשלים, אחרי שאני כבר חמש שנים לא מקיאה... זוהי הפעם הראשונה בחמש השנים האחרונות שאני לא מצליחה לשלוט בעצמי. מרגיש שכל העבודה העצמית שלי נהרסת, האם זה יסתדר מעצמו, האם אני צריכה להמתין ובסוף זה יירד, האם זה באמת הפסקת העישון או שפשוט איבדתי שליטה על הכול. אני כבר לא יודעת כלום... איך אני אוכל להיכנס להריון, אם ככה אני מגיבה להשמנה... אני נגנבת חשבתי שאחרי כ"כ הרבה זמן שאני לא מקיאה ולא משתמשת בסמים אני לא אחשוב על אוכל, אבל זה לכל החיים, ובהשמנה אחת הכול מתחיל לקרוס כמו מגדל קלפים... עבודה של חמש שנים תרד לטמיון כי החלטתי להפסיק לעשן ומשם הכול אבוד..... אני כבר לא בטיפול במשך שלוש שנים... אני גם לא יכולה ללכת כי אני חיה בסין ואין לי למי לפנות כאן.

שלום לידור קיימת אפשרות לקבל טיפול באמצעות סקייפ. אם זה יכול לעניין אותך אנא פני אלי בפרטי. את חייבת שמישהו יעזור לך לעצור את כדור השלג ולהוציא החוצה את הכוחות שבוודאי יש בך אם הצלחת להגמל מקוקאין [email protected]

08/10/2012 | 10:34 | מאת: ...

שלחתי לך בפרטי הודעה מקווה שדברים ישתנו... בינתיים נראה לא מבטיח... הדברים התדרדרו במהירות, לקח לי כמה שנים להתייצב והכול נהרס בדקות... לא בדיוק מאמינה באלוהים, אבל לא יזיק לי אחד כזה עכשיו

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית