השמנה ללא גבולות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/07/2012 | 13:41 | מאת: אלה

היי גילי . אני זקוקה לעזרה. בת 49 היום אני שוקלת מעל 100 ק"ג הייתי ילדה רזה נערה חטובה ורזה (50 ק"ג ) ובמשך שנים נראתי סביר. היום אני ממששששש שמנה ומתוסכלת ולא מצליחה להגיע למצב שאני בכלל רוצה להתאמץ . אני מרגישה שאני זקוקה לעזרה . אשמח לקבל תשובה תודה מראש

שלום לך אלה וכל הכבוד על הצעד שעשית בכך שכתבת כאן. אם עשית אותו כנראה שיש בך חלק שכן רוצה ומסוגל להתאמץ כי אחרת לא היית מביאה את עצמך לכתוב. הייתי רוצה לשאול שני דברים. הראשון הוא האם את מרגישה שהגעת למשקל זה בשל אכילה רגשית (אכילה בעת תנודות רגשיות, התקפי אכילה שקשה לשלוט בהם) או שיש לדעתך סיבה אחרת? הדבר השני שרציתי לדעת הוא האם ניסית בעבר לטפל בדפוסי האכילה שלך או בתחומים רגשיים. מחכה לתשובותייך. בברכה, גילי

10/07/2012 | 08:33 | מאת: אלה

בוקר טוב גילי תודה על תשובתך המהירה אני מרגישה שהאכלה שלי -לא נובעת מתוך רעב פיזי. ב10 שנים האחרונות שבהן העלתי במשקל עברתי כמה טראומות קשות כמו - אובדן הריון יקר , מות אימי תמיד שאני מתחילה בהתקפי אכילה אני פתאום מתרוקנת מכל הרגשות כמו - שליטה עצמית , הגיון , ההבטחות לאכול נכון פתאום כלא היו . לפני מספר שנים הייתי בקבוצת תמיכה ירדתי 10 ק"ג וכשעזבתי העלתי הכל בחזרה .ניסיתי לחזור מספר פעמים לאותה קבוצה וזה לא עבד. שוב תודה ואשמח אם דרכך אוכל להגיע לתובנות והתחיל בדרך שתוציא אותי מהמצב הנואש. יום טוב

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית