איזון inr

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/08/2009 | 23:18 | מאת: משה

ערב טוב! אני בן 59 לוקח קומדין מזה 3 שנים בגין פרפור פרוזדורים, במשך 2.5 שנים הייתי מאוזן בין 2 ל 3 inr וכמובן שלא שיניתי את הדיאטה שלי מאז.! בחודשים האחרונים קןרה מצב שאים אני מעלה את המינון במינון קבוע ה inr עולה ועולה ולא נעצר, ואותו דבר כשאני מוריד את המינון יורד ויורד וגם לא נעצר. מה לעשות:? רב תודות לתשובתך!

29/08/2009 | 23:12 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום משה, לא ציינת אם שינית משהו בטיפול התרופתי שלך, לעיתים שינוי תרופתי יכול לגרום שינויים באיזון ה- INR. לגופו של עניין, מינון הקומדין אינו חייב להיות זהה בכל יום, ניתן להגיע לנוסחת מינון שבועית כאשר המינון היומי משתנה, אך מאפשר לך להישאר בסך הכל באיזון.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים