עזרה בפענוח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/07/2016 | 16:26 | מאת: שיר

בשבועיים האחרונים קרה פעמיים שהדופק והלחץ דם שלי עלו בלי שום סיבה. הייתי על סף. עלפון. באקג- סינוס טכיקרדיה. מעבדה: איסוף .(TSH ו HGB בדיקת דם- תקינה )כולל שתן- לקטכולאמינים תקין. הולטר- נצפו וגם קטעים של סינוס טכיקרדיה VPBS/APBS עד 135. רופא המשפחה רוצה שאערב קרדיולוג.. האם חובה? מה התוצאה של ההולטר אומרת? מה זה sss? בת 26. תודה.

חובה זה לא אין ממצאים חריגים שמצריכים קרדיולוג איפה ראית SSS ? SSS בקרדיולוגיה זה מחלת הסינוס -SICK SINUS SYNDROM אבל מה זה קשור אלייך?

07/07/2016 | 20:07 | מאת: שיר

הרופא משפחה נתן לי הפניה לקרדיולוג והוא רשם שם: "SSS? אחר?". למה הוא רשם את זה אם ההולטר תקין? כל שאר הבדיקות גם תקינות.. אקו לב לא עשיתי ולא אעשה. ממה בכל זאת יכולים לנבוע החולשות והדופק המהיר שאני מרגישה?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים