תופעות לוואי של תרופות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/04/2016 | 20:57 | מאת: משה

שלום רב, אבא שלי בן 63 עם פרפור פרוזדורים לא כרוני.אבי נוטל פרדקסה,פרופיקס ותרופות ללחץ דם-עד לפני 3 שבועות אבי נטל norvasc לטיפול ללחץ דם והחליף לטריטייס.עקב עצירות קשה.העצירות חלפה לשבוע אך שוב חזרה האם יכול להיות שזה בעקבות הפרדקסה או הפרופיקס? האם יש תחליף לפרדקסה או שאין שקר? אודה לך מאוד.

יכול להיות, מבין שניהם אולי יותר מהפרופקס. תלוי מתי התחילה העצירות. לכל תרופה יש תחליף,כדאי להתייעץ עם הקרדיולוג המטפל.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים