השפעת תרופות על חיי היום יום וחיי המין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/02/2016 | 12:54 | מאת: יוסף חביב

עברתי התקף לב ושני צינתורים לטיפול אני נוטל בין היתר קרדילוק 1.25 מ"ג ליום וכן טריטייס 1.25 מ"ג, כפי שכתוב על התרופות הן עלולות להשפיע על כח הגברא והחשק המיני, החשק לא ירד אבל כח הגברא כן, זהו מצב מאד לא סימפטי לאשתי ולי, האם ניתן להחליף תרופות אלו באחרות שאין להן השפעה שכזו? מאד אודה על תשובה ברורה וצעדים אפשריים, בבקשה תשובה מפורטת ככל הניתן. תודה

עם כל הרצון הטוב לא ניתן להחליף תרופות באינטרנט.לשתי התרופות שציינת יש השפעה על התפקוד המיני אך שתיהן מאד חשובות אחרי התקף לב. יש אמצעים לשפר גם אצל חולים קרדיאליים שנוטלים תרופות את כח הגברא - אבל לא ביעוץ אינטרנטי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים