ויטמנים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/11/2014 | 22:26 | מאת: יוסי

אני בן 40 לפני 5 חודשים לקחתי מינונים גבוהים של ויטמנים בכחלק מטיפול טבעי ויטמין סי 3 גרם ןb3 (ניאצין) 1.5 גרם ליום במשך שלושה ימים ואז התחילו לי כאבים ורעידות בלב והפסקתי עם הויטמנים ומאז יש לי כאבים ורעידות בלב וכאשר אני לוקח מינרלים וויטמנים כמו מגנזיום או צמחי מרפא או תרופות הומופאטיות או חלק מהתרופות הכימיות הכאב בלב מחמיר למספר שעות עשיתי אקג וגם הולטר אקג ואקו לב במנוחה ובמאמץ והכל יצא תקין מה זה יכול להיות ואיך אפשר לרפא את הכאבים ?

אם ויטמינים ומינרלים גורמים לך לכאלו תופעות לואי פשוט אל תקח אותם !

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים