ליטרובה 80 כאבים בגוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/12/2020 | 20:45 | מאת: איציק

שלום בן 65 לפני כשנה עברתי התקף לב קשה עשו צינטורים לפני כחודשיים התחילו לי מין דקירות באות והולכות בתוך הגוף כאילו מהכתפיים ומטה עד מרכז הבטן כל פעם זה מופיע באזור אחר בגוף העליון לפעמים זה משאיר מקום כאוב למשך 10 דקות לרוב זה חולף בחצי דקה הכאב כמו סוג של תפיסת שריר כולל דקירה כואבת מאוד דיברתי עם הקרדיולוג שלי שיכול להיות מה ליטרובה 80 ציין לא יכול להיות הפסקתי לשבוע את הליטרובה והכאבים פחתו חזרתי לתרופה והם התגברו האם יש מצב שזו התרופה ואם כן מה עושים חייב לשמור ldl 50 תודה

אם הפסקת והרגשת הטבה וחידשת והסימפטומים חזרו כנראה שזה באמת מהכדור. צריך לנסות סטטין אחר - קרסטור 40 מ"ג.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים