חרדה מכאבים מוזרים ותחושה מוזרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/09/2020 | 22:20 | מאת: Avi

שלום ד״ר בן 25 בריא ומרגיש כבר כמה ימים מידי פעם תחושה מוזרה לפעמים ליד ציצי שמאל ולפעמים במקומות אחרים בבטן עליונה רק אוסיף שיש לי שבר בחוליה בגב ואני בן אדם חרדתי מאוד שמפחד מהתקף לב או מדום לב ומפחד שיקרה לי משהו בן 25 בריא ללא מחלה לבבית וללא היסטוריה במשפחה איך אפשר לדעת שזה לא התקף לב או דום?

דום לב הכי קל לדעת - לא מרגישים יותר כלום. התקף לב זה קצת יותר קשה, יש כאבים לגמרי אחרים , עם סימפטומים נילווים מחשידים. בקיצור לא דום לב ולא התקף לב. חרדה ?

13/09/2020 | 15:10 | מאת: אבי

אני אדם מאוד חרדתי וחושש חיי ובודק כל דבר

13/09/2020 | 15:11 | מאת: אבי

אבל לפעמים גם יש לי סחרחורת מישיבה לקימה לאחרונה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים