תוצאות בדיקה עקב דופק גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/09/2020 | 12:59 | מאת: נועם

שלום בן47 לא מעשן 8 שנים בעקבות הרגשת דופק גבוהה וחשש להפרעות קצב נשלחתי לבצע בדיקות הולטר 24 אקו לב ומבחן מאמץ. מבחן מאמץ תקינה . אקו לב : מצורף קובץ הולטר : קצב בסיסי - סינוס קצב לב מינימלי 49 קצב לב מקסימלי 125 ממוצע 73 הפרעות קצב חדריות pvc's 15 הפרעות קצב על - חדריות- pac's לא. הפרעות הולכה לא שינוי st לא הערות 3 לחיצות כפתור סימון ארועים- סינוס )לחצתי שהרגשתי דופק) האם הבדיקות אקו והולטר תקינות??

04/09/2020 | 20:45 | מאת: נועם

בנוסף לאחר כל הבדיקות לפעמים כאשר אני בודק לחץ דם מופיע הסימון הזה(מצורף צילום) כל בדיקות האקג תקינות וגם המבחן מאמץ .

שתי הבדיקות אכן תקינות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים