שימוש בתרופת קרדילוק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/05/2020 | 22:23 | מאת: אהרון

היי, לאחר בירור נרחב וללא ממצאים חריגים התבקשתי ע''י האלקטרופיזיולוג להשתמש בתרופה הנקראת קרדילוק במינון של 1.25 מ''ג כדור ליום..קראתי קצת על התרופה וראיתי שהיא מורידה בין היתר את קצת הלב, וקצב הלב שלי במנוחה מגיע לאיזור ה40 (לא בשינה) ואני בן 29. יש סיכון בשימוש בתרופה? תודה מראש

בהחלט יש סיכון שהקרדילוק יוריד לך את הדופק יותר מדי. קשה לי מאד מאד להאמין שקרדיולוג אלקטרופיזיולוג ימליץ למטופל ( ללא ממצאים) עם דופק 40 ליטול קרדילוק אפילו במינון הכי קטן

26/05/2020 | 16:59 | מאת: אהרון

מה אתה ממליץ לעשות? האלקטרופיזיולוג אמר לי את זה כי אני מתלונן על פספוסי פעימה במהלך ריצה וגם מנוחה אשר נתפסו אך ורק בהולטר 24 שעות ו7 בודדים בלילה.. והתלונות שלי על יותר שלא הצלחתי לתעד אותם השאר המכשירים שהוצמדו לי.מזל שקראתי את האלון לצרכן של התרופה אחרת הייתי משתמש בה למרות שהרוקח גם שאל אותי אם אני סובלת מדופק גבוה..

ממליץ לך להמשיך לעשות פעילות גופנית ולהתעלם מהפספוסי פעימה שאין להם משמעות ובטח לא לקחת קרדילוק עם דופק בסיסי כזה נמוך

28/05/2020 | 16:53 | מאת: אהרון

תודה רבה על התשובה המהירה דוקטור!

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים