rbbbb אצל ילד בן 13 ,

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/05/2020 | 12:27 | מאת: ימית

שלום הבן שלי בן 13 ושחקן כדורגל ובבדיקת אקג באקראי גילנו שיש לו RBBB הוא לא מלונן על איזה שהיא בעיה או הפרעה בזמן מאמץ. האם זה משהו מסוכן או חסר משמעות?

חסר משמעות זה לא, צריך להתקדם בברור ולבצע בדיקת אקו דופלר של הלב

21/05/2020 | 09:33 | מאת: ימית

אוקיי ואם לאחר ברור של אקו לב הכל בסדר יש לאן להתקדם לברור נוסף או שאפשר להמשיך פעילות כדורגל? אגב אשמח אם תסביר לי מה זה ה RBBB והאם זה יכול להחמיר או להעילם?

RBBB זו הפרעת הולכה חשמלית, זה יכול להחמיר עם השנים. במידה והאקו תקין לא תהיה כנראה מניעה להמשיך בכדורגל

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים