החסרת פעימה לחץ בקיבה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/02/2020 | 12:03 | מאת: הילה

שלום ד"ר בת 30 בריאה. למעט רפלוקס ומעי רגיז. במהותי טיפוס לחוץ וחרדתי. בתקופה האחרונה החסרת פעימה. כאילו הלב נעצר. תחושה מוזרה כשזה קורה בקיבה למעלה. יכול לקרות מספר פעמים ביום. יכול להגיע עם דופק מהיר. מדוע זה? בעקבות כך ביצעתי פעמיים בתקופה הזאת א.ק.ג שיצא תקין. ( אבל בזמן א.ק.ג לא היה לי את התחושה הנל) כמו כן צילום חזה תקין. התחושה מאד מלחיצה. אני עוברת תקופה לחוצה. ותהיתי אם קשר תודה

בהחלט יש קשר בין לחץ והרגשה של פעימות מוקדמות. אק"ג לבד כבדיקה ביחוד אם נעשה לא ברגע שהרגשת לא טוב איננו שולל בעיה. אם התופעה מציקה כדאי להיבדק ולהשלים בדיקות כמו אקו והולטר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים