שימוש בכדור פוסיד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/02/2020 | 17:12 | מאת: לילך

שלום, אימי בת 90. לאחר אבחנה של אי ספיקת לב, לפני כשנה וחצי, הוחלט כי עליה לקבל פוסיד. מאז החלה ליטול פוסיד, והיא לוקחת את הכדור בבוקר. בעייתה היא שרק לקראת הלילה, היא נותנת שתן בתדירות גבוהה. היא נאלצת לקום במהלך הלילה כל כשעה, ולפעמים אף פחות משעה. במשך היום, היא כמעט ולא נותנת שתן, והדבר מאוד מפריע לה במהלך הלילה, וגורם לה לערות מוחלטת במשך הלילה ולחוסר שינה, שמתיש אותה. א. מה יכולה להיות הסיבה לכך שרק בלילה היא נאלצת להגיע לשירותים, ובמשך היום כמעט ולא? ב. איך ניתן לשלוט בזמנים של ההליכה לשירותים? שלא יצא שבעיקר בלילה תלך לשירותים במשך הלילה? שינוי זמן נטילת התרופה? תודה מראש

מאד מוזר. הפוסיד משפיע מיד ולא הגיוני שנטילת כדור בבוקר משתנת בלילה. צריך לבדק שוב אם אין בלבול בכדורים או בשעת נטילת הפוסיד

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים