תסמונת הלב השבור -כתבה בחדשות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/02/2020 | 11:27 | מאת: מיכאלה מקיין

אתמול ראיתי כתבה בחדשות על תסמונת הלב השבור- שכתוצאה מאירוע שגורם לסטרס וללחץ קשה הלב עובר איזושהי תסמונת, "הלב השבור", ומהכתבה הבנתי שזה מצב מסכן חיים. אחר כך באינטרנט הבנתי שלא. אני מבולבלת ובחרדות קשות. אני בת 25 ,בריאה בדרך כלל, עשיתי כל בדיקת לב אפשרית והכל יצא תקין אבל אני סובלת הרבה מכאבים ולחצים בחזה ודופק מהיר כתוצאה מחרדה. תמיד אמרו לי שמחרדה אי אפשר למות ועכשיו הכתבה הזו בלבלה אותי. אשמח שתשתף אותי מהידע שלך לגבי התסמונת הזו...

תראי שוב את הכתבה ידידי עמית שגב הסביר מצוין. תסמנת הלב השבור לא קורית כל יום אלא לעיתים אחרי סטרס קיצוני. לא כל סטרס נגמר בלב שבור

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים