אנטיביוטיקה לפני טיפול שיניים - כמה זמן לפני?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/01/2020 | 09:37 | מאת: רוני

בת 25. רקע: ניתוח החלפת מסתם פולמנרי - מום מולד. לוקחת אנטיביוטיקה נמנעת לפני טיפולי שיניים (בהוראת הקרדילוג המטפל). הבנתי שלוקחים חצי שעה - שעה לפני הטיפול. העניין האם יש בעיה לקחת יותר מהזמן הזה לפני? אני הולכת לשיננית של הקופה כלומר יש עיכובים שמה - גם אם אני מגיעה בזמן. ייתכן ואכנס לתור רק כמה זמן לאחר שהייתי אמורה להכנס אליו. - כלומר שאקח את התרופה הרבה לפני.... (שעה וקצת..). בנוסף יותר נוח לי לקחת בבית ברוגע שלי (וגם שאוכל לצחצח שיניים אחרי כי אני לא מצליחה לבלוע ללא אוכל...). כלומר זה מוסיף זמן - ואז ייתכן שעה וחצי ואולי קצת יותר מרגע לקיחת הכדור עד שאכנס לתור.... קיצור: האם בסדר לקחת את האנטיביטיקה יותר משעה לפני הטיפול? (וגם מה הזמן הכי קצר לפני הטיפול שבו ניתן לקחת?) סליחה על האורך ותודה רבה!!!

אין בעיה אם תקחי את האנטיביוטיקה גם שעה- שעתיים לפני הטיפול בשיניים

19/01/2020 | 09:58 | מאת: רוני

תודה על התשובה המהירה!!

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים