שאלה בעניין תרופה ומינון.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/01/2020 | 23:05 | מאת: שירה

שלום, אני משתמשת בטריטייס 2.5 מ"ג. לרוב לוקחת כדור וחצי - פעמיים ביום. (כלומר 3.75 מ"ג של החומר רמיפריל פעמיים ביום). מכיוון שאני מקבלת אווסטין, עולה לי לחץ הדם לפעמים. שמתי לב לתופעה שאני מתלבטת איך לפתור אותה: לפעמים אני לוקחת בבוקר 1.5 כדור, ולקראת הערב לחץ הדם סביר -תקין, ואז אני לא יודעת אם לקחת שוב את מנת היא כדור וחצי, כי אני מפחדת שהמצב כזה - לחץ הדם ירד לי מאוד בשינה . מה תוכל לייעץ לי בעניין זה ? לקחת בכל מקרה, גם כשלחץ הדם בערב הוא תקין ? יש לי תור לייעוץ במרפאה קרדיולוגיה, אבל עד אז אני ממש מתלבטת מה לעשות במצב כזה, אודה לעצתך.

גם בלחץ דם תקין תקחי ותראי מה קורה ללחץ הדם אם ירד מדי תפסיקי את הכדור של הערב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים