סימפטומים של בעיות בלב סיבות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

31/12/2019 | 18:39 | מאת: תומר

שלום כאבים באיזור החזה או אי נוחות באיזור החזה הרגשת הלב ועוד סימפטומים מהסוג הזה ממה הם יכולים לנבוע ? אחרי סדרת בדיקות לב תקינות ומקיפות איזה סיבות אחרות יכולות ליהות ?

01/01/2020 | 21:50 | מאת: אחת..

יכול להיות כאבי שרירי בית החזה לא הלב. יכול להיות ריאות.ומערכת הנשימה העליונה וגם מקור עצבי ולחץ/ עצבנות יתר / חרדה אז תנסה לנוח ולא להיות לחוץ וחימום.

01/01/2020 | 23:00 | מאת: תומר

שלום דוקטור אליאן אשמח לחוות דעתך המקצועית תודה גדולה מראש

כאבים בבית החזה יכולים לנבע מהלב הקיבה הושט עמוד השדרה שרירים בבית החזה דלקת בסחוס של צלע וכאבים ממקור לא אורגני כמו לחץ

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים