מכון לשיקום הלב אחרי בעיות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/12/2019 | 14:41 | מאת: אבי

שלום שאנשים עוברים התקף לב או כול בעיה אחרת בלב ברוב המקרים אחרי שהם עוברים צינטור או כול טיפול אחר שעושים להם הם נשלחים לרוב למכון שיקום הלב איך בידיוק זה יכול לעזור להם ? מותר להם אחרי התקף לב או בעיה אחרת בלב לעשות ספורט כושר ? כי יש במכון לשיקום הלב דברים של ריצה ספורט ועוד אשמח להסבר תודה מראש.

שיקום לב כלומר פעילות גופנית עוזרת הן במישור הנפשי והן במישור הפיזי גופני.קצרה היריעה כאן להסביר מה יתרונות פעילות גופנית על הלב בכלל ואחרי ארוע לבבי בפרט. פעילות גופנית משפיעה על גורמי סכון,משפרת זרימת דם תצרכת חמצן ועוד

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים